ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 50χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 50χρονος Ελληνοκύπριος

Με κυνηγετικό όπλο ήθελε να περάσει το οδόφραγμα του Περγάμου 50χρονος από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα τη Δευτέρα (20/8), ωστόσο ένας έλεγχος στο αυτοκίνητο τον έστειλε στα μπουντρούμια των κατοχικών αρχών.

Εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο στο αυτοκίνητό του και τέθηκε υπό κράτηση για να οδηγηθεί ενώπιον «Δικαστηρίου».

Οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ενήμερες για το ζήτημα, ενώ προβαίνουν σε παραστάσεις μέσω Ηνωμένων Εθνών για την απελευθέρωσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE