ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 50χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 50χρονος Ελληνοκύπριος

Με κυνηγετικό όπλο ήθελε να περάσει το οδόφραγμα του Περγάμου 50χρονος από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα τη Δευτέρα (20/8), ωστόσο ένας έλεγχος στο αυτοκίνητο τον έστειλε στα μπουντρούμια των κατοχικών αρχών.

Εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο στο αυτοκίνητό του και τέθηκε υπό κράτηση για να οδηγηθεί ενώπιον «Δικαστηρίου».

Οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ενήμερες για το ζήτημα, ενώ προβαίνουν σε παραστάσεις μέσω Ηνωμένων Εθνών για την απελευθέρωσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE