ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Σχεδόν χίλιοι πάτησαν το κουμπί – Πότε καταβάλλεται η πρώτη δόση

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Σχεδόν χίλιοι πάτησαν το κουμπί – Πότε καταβάλλεται η πρώτη δόση

Ξεπεράστηκε προ πολλού το πλάνο των 900 εργαζόμενων του Συνεργατισμού που έπρεπε μέχρι την Παρασκευή (17/8) να πατήσουν το κουμπί της εθελούσιας εξόδου.

Με τη διορία να λήγει το μεσημέρι της Τρίτης (21/8), πέραν των 970 είχαν επιλέξει το σχέδιο εθελούσιας εξόδου μέχρι τη Δευτέρα (20/8).

Δεν αποκλείεται οι εργαζόμενοι να ξεπεράσουν τους 1.000 με την Επιτροπεία της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας να εγκρίνει ή να απορρίπτει τις αιτήσεις.

Αναμένεται δε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού να ενημερώσει τους υπαλλήλους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Εξάλλου, μέχρι την 31η Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί η πρώτη ετήσια άδεια, ενώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η πρώτη δόση της «αποζημίωσης» του σχεδίου εθελούσιας εξόδου.

Την Τετάρτη (22/8) είναι προγραμματισμένη να γίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας, ενώ στις 13:30, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιωάννης Μάτσης, θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη.

Στην ημερήσια διάταξη  της Συνέλευσης θα βρεθεί, προφανώς, η εξαγορά του καλού Συνεργατισμού και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 150 εκατομμύρια ευρώ.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας προϋποθέτει αυτή την αύξηση, την οποία θα εγκρίνουν οι μέτοχοι την Τετάρτη.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE