ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε μπάλες σανού - Κινδύνεψαν ζώα

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε μπάλες σανού - Κινδύνεψαν ζώα

Δώδεκα μπάλες σανού έγιναν τη Δευτέρα (20/8) παρανάλωμα του πυρός σε αγροτική περιοχή της Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε στην αγροτική περιοχή της κοινότητας Τρεμιθούσας σε δώδεκα μπάλες σανού, που βρίσκονται κοντά σε μάντρα με ζώα.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου είχε ως αποτέλεσμα την κατάσβεση της φωτιάς και την αποτροπή της επέκτασης της στη μάντρα και σε παρακείμενα χωράφια.

Για την κατάσβεση της στην σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου.

Μέλη της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο μέρος διεξήγαγαν εξετάσεις. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.