ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε άνδρας που αναζητούσε η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε άνδρας που αναζητούσε η Αστυνομία

Εντοπίστηκε άνδρας που αναζητείτο από την Αστυνομία για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής που διαπράχθηκε στις 17/7.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 14 Αυγούστου, 2018 εκδόθηκε δελτίο τύπου, που αφορούσε σε άγνωστο άντρα ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής εργαλείων,

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 17 Ιουλίου, 2018, στο Στρόβολο, Λευκωσία.

Τα στοιχεία του εν λόγω άντρα έχουν εξακριβωθεί, ενώ αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 6.25 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου, 2018, στην Λευκωσία και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE