ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Καλοκαιριάτικα έκλεψαν γούνες από κατάστημα - Απίστευτη η αξία τους

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Καλοκαιριάτικα έκλεψαν γούνες από κατάστημα - Απίστευτη η αξία τους

Γούνινα παλτά και σακάκια, αξίας 121 χιλιάδων ευρώ κλάπησαν από κατάστημα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 05:30 το πρωί της Τρίτης (21/8) ήχησε ο συναγερμός του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης ο οποίος διαμένει δίπλα, κατέβηκε να δει τί συμβαίνει.

Μπαίνοντας στο κατάστημα είδε ότι είχαν κάνει φτερά πανάκριβες γούνες.

Κλήθηκε η Αστυνομία που μετέβη επί τόπου και άρχισαν έρευνες. Διαπιστώθηκε έπειτα από καταγραφή του περιεχομένου του καταστήματος, ότι είχαν κλαπεί 29 γούνινα παλτά και σακάκια, τα οποία ανήκουν σε προμηθευτές, οι οποίοι καταβάλλουν ποσοστά στον καταστηματάρχη μετά την εκάστοτε πώληση.

Η αξία των κλαπέντων ανέρχεται στα 121 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, οι δράστες παραβίασαν πόρτα στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE