ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλήρωνε με κλεμμένη πιστωτική κάρτα - Τον αναζητεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλήρωνε με κλεμμένη πιστωτική κάρτα - Τον αναζητεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία αναζητεί τoν πιο κάτω εικονιζόμενο ύποπτο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό, που έγινε με τη χρήση τραπεζικής πιστωτικής κάρτας που είχε κλαπεί.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 24 Ιουλίου, 2018 στην Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην εξακρίβωση των στοιχείων και στον εντοπισμό του αναζητούμενου προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας στα τηλέφωνα 22802802, ή 22802811, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE