ΛΕΜΕΣΟΣ: Χύθηκαν οι μπύρες σε κυκλικό κόμβο – Έτρεχαν να τα μαζέψουν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χύθηκαν οι μπύρες σε κυκλικό κόμβο – Έτρεχαν να τα μαζέψουν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ατύχημα» σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης 21/08, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στον κυκλικό κόμβο Ύψωνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φορτηγό που μετέφερε μπουκάλια μπύρας «έριξε» κασόνια στον δρόμο.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να σπάσουν τα μπουκάλια και να χυθούν οι μπύρες.

Έτσι η άσφαλτος γέμισε γυαλιά με τον οδηγό του οχήματος να τρέχει να μαζέψει τα κασόνια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο καθαρισμός της ασφάλτου από τα θραύσματα μπουκαλιών, είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ατυχές γεγονός σημειώθηκε το γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 21/08.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE