Ακύρωσε τον γάμο της επειδή ο άνδρας της έβλεπε ερωτικές ταινίες

Ακύρωσε τον γάμο της επειδή ο άνδρας της έβλεπε ερωτικές ταινίες

Η 21χρονη αποδείχθηκε πως δεν ήξερε και τόσο καλά τον άνθρωπο που θα παντρευόταν σε μία εβδομάδα.

Ο γάμος είναι μία σημαντική απόφαση, την οποία όταν την πάρει κάποιος πρέπει να είναι σίγουρος για το άνθρωπο που θα έχει δίπλα του.

Η πρωταγωνίστρια της παρακάτω ιστορίας νόμιζε πως τα ήξερε όλα για τον αγαπημένο της, όμως τα πάντα... γκρεμίστηκαν μία εβδομάδα πριν το μυστήριο.

Ήταν τότε που η Claire Dalton ανακάλυψε στον browser του κινητού του διάφορα ανοιχτά tabs με πορνό.

«Ένιωσα σαν να με έχει απατήσει. Άλλαξε όλα όσα έχω ζήσει μαζί του, μεταξύ των οποίων και τις ευχάριστες στιγμές που έχουμε μοιραστεί στο παρελθόν. Με έκανε να νιώθω άχρηστη και μη αγαπητή.

Κάποιος που εκτιμούσα και αγαπούσα, μου έλεγε ψέματα σε όλη την σχέση μας ή μάλλον περισσότερο, καθώς πιο πριν ήμασταν φίλοι», έγραψε η 21χρονη για την εμπειρία της στο «lovewhatmatters».

 

Από Gazzeta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE