Οδικώς στην Ζίλινα η ΑΕΚ, ηρεμία και ξεκούραση!

Οδικώς στην Ζίλινα η ΑΕΚ, ηρεμία και ξεκούραση!

Η ΑΕΚ Λάρνακας αναχώρησε σήμερα (21/8) από Λάρνακα με προορισμό την Βιέννη, και από εκεί οδικώς θα φτάσει στην Ζίλινα λίγο πριν τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, πόλη όπου θα γίνει το ματς των κιτρινοπράσινων κόντρα στην Τρεστίν.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν ενόψει της επόμενης μέρας (Τετάρτη 22/8), η οποία περιλαμβάνει διάσκεψη τύπου αλλά και προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Πέμπτης (23/8).

Ζητούμενο να συγκεντρωθούν και να είναι ήρεμοι άπαντες και με καθαρό μυαλό να πάνε στο γήπεδο στην Ζίλινα για να αποσπάσουν σκορ πρόκρισης και να καταφέρουν να μεταφέρουν το παιχνίδι πλέον στο ”ΑΕΚ Αρένα” και στον επαναληπτικό της 30ης Αυγούστου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE