ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Δύο συλλήψεις για την επίθεση με λοστό εναντίον 48χρονου

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Δύο συλλήψεις για την επίθεση με λοστό εναντίον 48χρονου

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου, σχετικά με την επίθεση σε 48χρονο Ελληνοκύπριο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 33χρονο Ρουμάνο και 47χρονο Τουρκοκύπριο.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση αναζητείται και 39χρονος.

Θυμίζουμε ότι, ο 48χρονος εντόπισε εντός του περβολιού του στα Αγρίδια της Επ. Λεμεσού, τέσσερα πρόσωπα τα οποία έκλεβαν φρούτα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει λεκτική αντιπαράθεση που όμως γρήγορα ξέφυγε με αποτέλεσμα οι τέσσερις να άρπαξαν το λοστό που κρατούσε για να τους εκφοβίσει και να τον χτυπούν με αυτόν στο κεφάλι, πριν τραπούν άτακτα σε φυγή. 

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κυπερούντας και στην συνέχεια στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε στο χειρουργικό τμήμα για παρακολούθηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγρού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE