ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/8) στον νέο δρόμο Πανεπιστημίου Κύπρου – Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε, κάτω από άγνωστες αιτίες, τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Λάρνακος, γύρω στις 7:00 το πρωί.

Η οδηγός, η οποία επέβαινε μόνη στο όχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Police Check Point, αρκετοί περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την οδηγό να απεγκλωβιστεί αλλά και να μετακινήσουν το όχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE