ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/8) στον νέο δρόμο Πανεπιστημίου Κύπρου – Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε, κάτω από άγνωστες αιτίες, τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Λάρνακος, γύρω στις 7:00 το πρωί.

Η οδηγός, η οποία επέβαινε μόνη στο όχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Police Check Point, αρκετοί περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την οδηγό να απεγκλωβιστεί αλλά και να μετακινήσουν το όχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέα σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα για αξιολόγηση της κατάστασης γύρω από τον αφθώδη πυρετό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για ενημέρωση και συντονισμό των επόμενων ενεργειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE