Έγινε ανέκδοτο ο ποδηλάτης στην Λευκωσία με την πλαστική καρέκλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έγινε ανέκδοτο ο ποδηλάτης στην Λευκωσία με την πλαστική καρέκλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Viral έγινε η φωτογραφία που δείχνει έναν ποδηλάτη που κυκλοφορούσε στην Λευκωσία την Τρίτη (21/8), να κουβαλά μια πλαστική καρέκλα μαζί του.

Μάλιστα, η συγκεκριμένα φωτογραφία έγινε και… ανέκδοτο από την γνωστή σελίδα του Facebook, «Τριβιτζιάζουμαι».

Θυμίζουμε ότι ο ποδηλάτης πέρασε την Τρίτη (21/8), από κεντρικό δρόμο στην Έγκωμη (φώτα K Cineplex) την ώρα που μάλιστα ο δρόμος είχε αρκετή τροχαία κίνηση και κατάφερε να… διασκεδάσει τους άλλους οδηγούς.

Ο λόγος είναι, επειδή δεν ήταν ένας συνηθισμένος ποδηλάτης, είχε κάτι το διαφορετικό!

Ο τύπος τοποθέτησε στο ποδήλατό του μια πλαστική καρέκλα, την οποία μάλιστα, φαίνεται να κρατάει με τα χέρια του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE