Και το «ΜΠΑΜ» έγινε! Τον… στέλνει στον αιώνιο αντίπαλο – Ανακοίνωση από την Ομόνοια

Και το «ΜΠΑΜ» έγινε! Τον… στέλνει στον αιώνιο αντίπαλο – Ανακοίνωση από την Ομόνοια

Ανακοίνωση από την Ομόνοια αναφέρει:

«Το τμήμα ΦΟΥΤΣΑΛ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον φουτσαλιστή, Κωνσταντίνο Ανδρέου.

Να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές αρχικά είχαν έρθει σε συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας τους (ο Ανδρέου ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας ), υπήρξαν και οι σχετικές ανακοινώσεις και ο φουτσαλιστής ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Όμως τις τελευταίες δύο ημέρες ο Κ. Ανδρέου εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ , με καλύτερους οικονομικούς όρους όπως μας επικαλέστηκε.

Πάγια τακτική του τμήματος και πρώτιστος στόχος, όσον αφορά το οικονομικό τουλάχιστο κομμάτι, είναι σε καμιά περίπτωση να μην υπάρχει χάσμα μεταξύ των αμοιβών των φουτσαλιστών μας για ευνόητους λόγους.

Το τμήμα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κ. Ανδρέου για όσα προσέφερε και του εύχεται καλή συνέχεια».

Διαβάστε επίσης:

Μετεγγραφή που ΤΑΡΑΖΕΙ τα νερά στο Φούτσαλ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE