Λουκέτο στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης!

Λουκέτο στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης!

Με λουκέτο και πρόστιμο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Βέρτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος», ύστερα από ελέγχους που έγιναν στο κέντρο διασκέδασης Οραμα όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης από τις 10 Αυγούστου, διαπιστώθηκε ότι στο κέντρο υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες έως και 50% του προβλεπόμενου από την άδεια λειτουργίας.

Ειδικότερα, το πρώτο σαββατοκύριακο στο κέντρο βρίσκονταν 1.400 θαμώνες, έναντι 975 που προβλέπει η άδεια, ενώ το δεύτερο 1.120. Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι ότι χρησιμοποιούσαν το διπλανό οικόπεδο ως πάρκινγκ χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων.

Συνεπώς, το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Για την υπόθεση συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ υποβλήθηκε και πρόστιμο 84.000 ευρώ για τις φωτεινές πινακίδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE