Παρέμβαση «Φυγάδων»: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους σύντομα…»

Παρέμβαση «Φυγάδων»: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους σύντομα…»

Δείτε το μήνυμα που ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982) ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά:

«ΜΑΓΚΕΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ

Πορωμένοι και το αίμα να βράζει, μαζευόμαστε όλοι απόψε στον σύνδεσμο μας στα Δυτικά Πρόαστια για τον αγώνα με τη Βasel.

Τα λαρύγγια ζεσταίνονται, τα μαγκάλια άναψαν και το ποτό ρέει άφθονο από νωρίς.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:30 ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ.

Υ.Γ. 1 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ 
Υ.Γ. 2 ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.