Για 'bullying' εργαζομένων της ΣΚΤ κάνει λόγο η ΕΤΥΚ

Για 'bullying' εργαζομένων της ΣΚΤ κάνει λόγο η ΕΤΥΚ

Για εκφοβισμό των εργαζομένων στην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ), προκειμένου να συνεχίσουν την υπηρεσία τους στον Φορέα Διαχείρισης Δανείων κάνει λόγο η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ).

 
«Διευθυντικά στελέχη της Τράπεζας έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία εκβιασμών και εκφοβισμών (bullying) συναδέλφων που έχουν επιλέξει να παραμείνουν στην υπηρεσία, με στόχο να τους αναγκάσουν, χωρίς τη θέλησή τους, να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Φορέα», υποστηρίζει η ΕΤΥΚ, σε σημερινή της εγκύκλιο, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE