Για 'bullying' εργαζομένων της ΣΚΤ κάνει λόγο η ΕΤΥΚ

Για 'bullying' εργαζομένων της ΣΚΤ κάνει λόγο η ΕΤΥΚ

Για εκφοβισμό των εργαζομένων στην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ), προκειμένου να συνεχίσουν την υπηρεσία τους στον Φορέα Διαχείρισης Δανείων κάνει λόγο η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ).

 
«Διευθυντικά στελέχη της Τράπεζας έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία εκβιασμών και εκφοβισμών (bullying) συναδέλφων που έχουν επιλέξει να παραμείνουν στην υπηρεσία, με στόχο να τους αναγκάσουν, χωρίς τη θέλησή τους, να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Φορέα», υποστηρίζει η ΕΤΥΚ, σε σημερινή της εγκύκλιο, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE