ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζεται να… πυροδοτήσει διπλή μεταγραφική «βόμβα» με Μαρτίνεζ και…

Ετοιμάζεται να… πυροδοτήσει διπλή μεταγραφική «βόμβα» με Μαρτίνεζ και…

Με προσωπικές ενέργειες του Θόδωρου Καρυπίδη, ο Αρης, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να… πυροδοτήσει διπλή μεταγραφική «βόμβα” με την απόκτηση των Νίκολας Μαρτίνες και Μανώλη Σιώπη, ενισχύονται ακόμα περισσότερο το ρόστερ του.

Το καλύτερο για το τέλος φιλούσε ο Αρης που με προσωπικές ενέργειες και επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη, βρίσκεται κοντά στο να βρει την «χρυσή” τομή με την πλευρά του Ολυμπιακού ώστε να προχωρήσουν οι προφορικές συμφωνίες που έχει συνάψει με τους Νίκολας Μαρτίνες και Μανώλη Σιώπη.

Λίγο πολύ ήταν γνωστό πως αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου στα… ραντάρ των Κιτρίνων, που γνώριζαν εξ’ αρχής πως πρόκειται για δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις που θα τραβήξουν σε βάθος χρόνου οι όποιες εξελίξεις. Ο Αρης, παρά τις δυσκολίες, δεν έπαψε ποτέ να επιμένει για την απόκτησή τους και φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο για να πείσει τον Ολυμπιακό, να δώσει την συγκατάθεσή του για να προχωρήσουν οι δύο υποθέσεις.

Οσον αφορά τον Μαρτίνες οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, καθώς βρίσκονταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ ο Σιώπης θα έρθει με τη μορφή συνιδιοκτησίας (κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Πέντρο Βίτορ) της ΑΕΚ.

Το καθοριστικό ραντεβού, έγινε σήμερα στην Αθήνα, εκεί όπου ο πρόεδρος της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ανέλαβε προσωπικά τις διαπραγματεύσεις, ενώ αύριο θα υπάρξει και νέα επαφή, εκεί όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το… τοπίο.

Πάντως δεδομένη μοιάζει να είναι η απόκτηση του Μαρτίνες, με την υπόθεση του Σιώπη να παίρνει μία μικρή… παράταση.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top