ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

Δεν φαίνεται να βοήθησε στην αποκλιμάκωση της έντασης η συνάντηση της Πέμπτης (23/8) στο Προεδρικό.

Αν και όλα βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, εντούτοις οι ενδείξεις δείχνουν χλωμό τοπίο.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ μίλησε για τις επεκείμενες συναντήσεις.

Όπως είπε, ενημέρωσε κάποιους συναδέλφους ήδη από την Πέμπτη, ενώ στις 9:30 συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ.

Στις 8:30 συνεδριάζει η ΠΟΕΔ, ενώ στις 9:00 η ΟΛΤΕΚ.

Στις 12:00 τοποθετείται η συνεδρίαση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ, Πάμπη Κυρίτση.

Ερωτηθείς για τη δική του εκτίμηση, ο Γιάννος Σωκράτους μίλησε για «κλίμα ομόφωνης απόρριψης» από τους καθηγητές.

Αυτό το μήνυμα έχει λάβει, όπως τόνισε, χωρίς να υπάρχει τετελεσμένη απόφαση.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.