«Τρώγεται» και για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ o Πετρίδης…

«Τρώγεται» και για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ o Πετρίδης…

Η… μισή δουλειά για συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, έγινε χθες βράδυ. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε σχετικά ικανοποιητική εικόνα στο γήπεδο στην πρώτη αναμέτρηση με την Αστάνα. 

Στο πρώτο μισό, τις πιο επικίνδυνες φάσεις τις έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι. Γι αυτό και ο Μπαλταζάρ στάθηκε στη συνέντευξη τύπου, στο ότι η ομάδα του πάει με μηδέν παθητικό στον επαναληπτικό. 

«Πνιγμένος” στον άγχος θα είναι ο πρόεδρος των πρωταθλητών, αφού γνωρίζει πόσο καθοριστικό θα είναι να καταφέρει να μπει η ομάδα στους ομίλους της δεύτερη τη τάξει διοργάνωσης. 

Αν την «πατήσει” ξανά με τους Καζάκους ο ΑΠΟΕΛ, τότε θα… διαφοροποιηθούν σημαντικά οι οικονομικοί σχεδιασμοί της διοίκησης, για τη συνέχεια της χρονιάς.  

Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε πράγματα, που έχουν γραφτεί κατά κόρον, από τότε που οι γαλαζοκίτρινοι αποκλείστηκαν νωρίς από τη διοργάνωση του Τσιάμπιονς Ληγκ. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE