Eίδε Απόλλων ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!

Eίδε Απόλλων ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!

Ένας από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που θήτευσαν στον Απόλλωνα στη σύγχρονη ιστορία του, ήταν χθες στις κερκίδες του γηπέδου της Βασιλείας. 

Ο Γάλλος Καμέλ Μεριέμ, ο οποίος πήγε κοντά στους διοικούντες τους χαιρέτισε και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες. Πλέον έχει κρεμάσει τα παπούτσια. 

Ήταν ένας ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ μέσα στο γήπεδο, στα δυο χρόνια που δούλευε στο Κολόσσι.

Ο 38χρονος πλέον Μεριέμ, ήταν στον Απόλλωνα τη διετία 2013-15, κατά τις δυο πρώτες χρονιές που η ομάδα μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE