ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο διπλή τραγωδία– Αδυνατούσαν να καλέσουν σε βοήθεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο διπλή τραγωδία– Αδυνατούσαν να καλέσουν σε βοήθεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περιστατικό παραλίγο διπλού πνιγμού, αντιμετώπισαν οι ναυαγοσώστες στην παραλία Μακένζυ στην Λάρνακα, την Πέμπτη (23/8) το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον «Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λάρνακας ‘ΚΙΜΩΝ’», δύο αλλοδαποί ηλικίας περίπου 35 ετών εισήλθαν στην θάλασσα υπό την επήρεια αλκοόλ, παρά τις υποδείξεις των επί καθήκοντι ναυαγοσωστών.

Λόγω της κατάστασής τους, παρασύρθηκαν από το ρεύμα, το οποίο σημειώνεται ότι ήταν ισχυρό την συγκεκριμένη στιγμή.

Οι δύο άνδρες, αδυνατούσαν να καλέσουν σε βοήθεια, ωστόσο οι ναυαγοσώστες της παραλίας τους αντιλήφθηκαν και αμέσως τους προσέγγισαν με σκάφος, με το οποίο τους περισυνέλλεξαν και τους έβγαλαν στην στεριά, σώους.

Οι «Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λάρνακας» με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, υπενθυμίζει ότι η είσοδος στο νερό υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλειά όλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE