Μαύρο δάκρυ έχυσε ο Πατσαλίδης στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ALPHA Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαύρο δάκρυ έχυσε ο Πατσαλίδης στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ALPHA Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λούης Πατσαλίδης είχει τον δικό του μοναδικό τρόπο... ακόμα και κατά την ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι των Λατσιών.  

Η ανανέωση της συνεργασίας του ALPHA Κύπρου με τον Λούη Πατσαλίδη πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και με ιδιαίτερη χαρά υπογράφηκαν τα συμβόλαια. 

Ο ALPHA Κύπρου ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον αγαπημένο stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του, θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο κάθε Παρασκευή μέσα από την εκπομπή ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW.

Ωστόσο στις φωτογραφίες κατά την υπογραφή των συμβολαίων ο Λούης Πατσαλίδης δεν κλαίει απλά, αλλά χύνει μαύρο δάκρυ. Τον λόγο μόνον ο ίδιος ο Λούης Πατσαλίδης τον γνωρίζει, αλλά γι ακόμα μια φορά μας έκανε να χαμογελάσουμε με την πόζα του. 

Παρά την τεράστια επιτυχία της εκπομπής στα ποσοστά τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο του πληθυσμού, όσο και στα δυναμικά κοινά, οι συντελεστές της παραγωγής ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW, υπόσχονται δυναμική επιστροφή με νέες ιδέες και κυρίως τρολάρισμα!

Η εκπομπή που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους με απόλυτο σεβασμό αλλά και με μέτρο στην σάτιρα θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά από τον ALPHA Κύπρου. Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρου Πέτρου.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ALPHA Κύπρου που μας έδωσε τα εφόδια για να γίνουμε η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή της Κύπρου για κάθε βδομάδα, για μια ολόκληρη σεζόν! Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω την δημιουργική ομάδα της εκπομπής για το πάθος αλλά και για τις ατέλειωτες ώρες που έχουν εργαστεί. Ομολογουμένως είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στην κορυφή. Τέλος ευχαριστώ όλους τους συντελεστές αλλά και τον Κύπριο τηλεθεατή που κάθε Παρασκευή επιλέγει να μας βάζει στο σπίτι του».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.