VIDEO από την φωτιά που ξέσπασε στην νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο

VIDEO από την φωτιά που ξέσπασε στην νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο

Το ThemaOnline εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή που η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της Ακτής του Κυβερνήτη, λόγω της κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού το απόγευμα της Παρασκευής (24/8).

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη πριν τις 3:30 το απόγευμα.

Ο αυτοκινητόδρομος παραμένει κλειστός για την τροχαία κίνηση, μέχρι να κατασβηστεί η φωτιά και να μεταφερθεί εκτός η νταλίκα.

Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν  την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE