Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζει η Έλενα Παπαρίζου

Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζει η Έλενα Παπαρίζου

Το καλοκαίρι του 2018 είναι δύσκολο για την Έλενα Παπαρίζου.

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως περνάει στα προσωπικά της η Ελένα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η τραγουδίστρια έχει έρθει σε μεγάλη απόσταση με τον σύζυγο της, Ανδρέα Καψάλη, και μάλιστα πήγε διακοπές μόνη της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Έλενα βρέθηκε στα Τρίκαλα μόνη και μελαγχολική. Αρκετοί έσπευσαν να τις μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη φυσικά δεν το αρνήθηκε.

 Ωστόσο, σε όσους τη ρώτησαν πού είναι ο Ανδρέας Καψάλης δεν απάντησε. Το σφιγμένο της χαμόγελο τα έλεγε όλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE