ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και τον έκλεψαν – Χιλιάδες ευρώ τα κλοπιμαία  

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και τον έκλεψαν – Χιλιάδες ευρώ τα κλοπιμαία  

Άγνωστοι έσπασαν παράθυρο οχήματος, που ήταν σταθμευμένο στην παραλία του Κόλπου Κοραλλίων και απέσπασαν διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από πρόσωπο ότι άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του οχήματος του, που ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της παραλίας του Κόλπου των Κοραλλίων και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας 4.650 δολαρίων Αμερικής, χρηματικό ποσό 1.700 ευρώ και 3.000 δολαρίων, κινητό τηλέφωνο και διαβατήρια.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και συνέλεξαν τεκμήρια  με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE