«Ντόπες» από τους οργανωμένους της ΑΕΛ! – Τι είπαν σε παίκτες και προπονητή

«Ντόπες» από τους οργανωμένους της ΑΕΛ! – Τι είπαν σε παίκτες και προπονητή

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ πήγαν σήμερα (24/08) το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή για την 1η αγωνιστική, όπου δεν θα είναι παρόντες, λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Η επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΛ στην τελευταία προπόνηση ήταν σχετικά σύντομη, όμως στάλησαν ηχηρά μηνύματα προς παίκτες και τεχνικό τιμ.

Τους ευχήθηκαν φυσικά να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με νίκη και τόνισαν ξεκάθαρα πως τους στηρίζουν, όμως θα απέχουν λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Στη συνέχεια άναψαν πυρσούς δημιουργώντας ατμόσφαιρα… αγώνα και αποχώρησαν από το βοηθητικό, με τους «γαλαζοκίτρινους» να παίρνουν την κατάλληλη τονωτική «ένεση» για το αυριανό δύσκολο εκτος έδρας ματς με τον Ερμή του Κώστα Καϊάφα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE