Έμεινε κι αυτός στο «τριφύλλι»! – «Να επαναφέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»

Έμεινε κι αυτός στο «τριφύλλι»! – «Να επαναφέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»

Η διοίκηση της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, ανακοίνωσε την παραμονή του Αχιλλέα Πετρακίδη.

Αναλυτικά:

”Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή Κύπριο πετοσφαιριστή, Αχιλλέα Πετρακίδη, γι΄ ακόμα ένα χρόνο.

Ο Αχιλλέας Πετρακίδης αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το 2006 και είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια.

Με το «τριφύλλι» στο στήθος κατάφερε να πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 σούπερ καπ.

«Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που συνεχίζω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, όμως με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει. Είμαι αισιόδοξος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο Αχιλλέας Πετρακίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE