Έγινε και αυτό: Τα αυτοκόλλητα κατά τη διάρκεια της πτήσης για Πάφο έβαλαν σε μπελάδες αεροπορική εταιρία

Έγινε και αυτό: Τα αυτοκόλλητα κατά τη διάρκεια της πτήσης για Πάφο έβαλαν σε μπελάδες αεροπορική εταιρία

Είναι να μη σου τύχει καμιά φορά και από εκεί που θέλεις να προσφέρεις χαμόγελο στους επιβάτες τους… «σπας» τα νεύρα. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την αεροπορική εταιρία TUI στην πτήση από το Μπρίστολ για Πάφο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πολλά διαδικτυακά μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο η αεροπορική εταιρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για την Κύπρο, χάριζε στους μικρούς επιβάτες της πτήσης αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφονταν δύο διαφορετικά επαγγέλματα.

Συγκεκριμένα το ένα έγραψε Future Captain (μελλοντικός κυβερνήτης) και Future Cabin Crew (μελλοντικό πλήρωμα καμπινάς) με τους αεροσυνοδούς όμως να κάνουν το λάθος και να δίνουν τα «future captain» στα αγόρια και τα “future cabing crew» στα κοριτσάκια.

Η ενέργεια αυτή δεν έγινε αντιληπτή από τους επιβάτες, ωστόσο όταν έφτασαν στη Πάφο, μια γιαγιά που συνόδευε τα δύο εγγονάκια της αντιλήφθηκε πως όλα τα αγόρια είχαν το πρώτο αυτοκόλλητο και όλα τα κορίτσια το δεύτερο, γεγονός που την εξόργισε.

Δεν έμεινε μόνο στα λόγια και τις διαμαρτυρίες για σεξισμό, όπως καταγγέλλει αλλά ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές της χώρας της για το περιστατικό. Όπως δηλώνει τα αυτοκόλλητα ήταν ουδέτερα, δεν προσδιόριζαν το φύλλο και όμως εσκεμμένα οι αεροσυνοδοί τα πρόσφεραν σε αγόρια και κορίτσια, με την κίνηση να είναι προκλητικά σεξιστική.

Aπό την πλευρά της εταιρίας, υπεύθυνος επικοινωνίας δήλωσε λυπημένος που μια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μερίδα κόσμου παραπονέθηκε και θύμωσε για το συμβάν και ξεκαθάρισε ότι οι οδηγίες είναι πως τα αυτοκόλλητα πρέπει να μοιράζονται χωρίς διάκριση φύλου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE