ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στα γραφεία των Ηπειρωτών έσκασε νέα πρόταση και η ομάδα την αποδέχτηκε. Αυτό είχε συμβεί και με άλλες προτάσεις. Η διαφορά είναι ότι τώρα είπε το «ναι» και ο παίκτης.
Ο Ισπανός φορ βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά είναι ερωτηματικό πλέον το αν θα αγωνιστεί. Δεν αποκλείεται να προστατευτεί, αφού η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία.
Οι πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν πως το deal θα κλείσει οριστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Και εννοείται πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




