Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για το φόνο στη Λεμεσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για το φόνο στη Λεμεσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η λεγόμενη «αστυνομία» στα κατεχόμενα συνέλαβε το βράδυ της Παρασκευής 24/8 τέσσερα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για φόνο που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στις ελεύθερες περιοχές με θύμα τον Έρνεστ Λεωνίδη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, και οι τέσσερις προσήχθησαν το Σάββατο 25/8 ενώπιον «δικαστηρίου» για παράνομη κατοχή και μεταφορά όπλου και εκρηκτικών υλών, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Στην κατοχή των τεσσάρων βρέθηκε ισάριθμος αριθμός πιστολιών, ενώ στο χώρο που διέμεναν εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και 10 κινητά τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στα κατεχόμενα οι 4 που πλέον τελούν υπο κράτηση είναι ο Αλέξης Μοισίδης, ο Γιαν Ponizil, ο Γιώργος Οτζισβίλι και ο Παύλος Ακριτίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE