Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός 24χρονος ψαροντουφεκάς

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός 24χρονος ψαροντουφεκάς

Ενας ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε νεκρός  στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου, βορειοανατολικά της Κέρκυρας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το οποίο επικαλείται η ιστοσελίδα corfupress.com, ο νεαρός άνδρας είχε πάει στην περιοχή μαζί με έναν φίλο του για υποβρύχιο ψάρεμα. Ωστόσο, αργούσε να εμφανιστεί, με αποτέλεσμα ο φίλος του να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Ιδιώτης δύτης που έφτασε στο σημείο εντόπισε τον νεαρό νεκρό, εγκλωβισμένο σε ένα δυσπρόσιτο σημείο.

Στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ακολούθησε προσπάθεια απεγκλωβισμού του από το σημείο, η οποία ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Στη συνέχεια η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε με το πλωτό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE