Τραγωδία στο Παραλίμνι: 44χρονος Κύπριος «έσβησε» μετά από γλέντι σε φιλικό σπίτι

Τραγωδία στο Παραλίμνι: 44χρονος Κύπριος «έσβησε» μετά από γλέντι σε φιλικό σπίτι

«Μαύρη Κυριακή» ξημέρωσε για οικογένεια στο Παραλίμνι που θρηνεί το χαμό, τόσο ξαφνικά και άδικα 44χρονου Ελληνοκύπριου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος το βράδυ του Σαββάτου διασκέδαζε σε φιλικό σπίτι όπου είχαν στήσει γλέντι με φαγοπότι, όταν σε κάποια στιγμή ένιωσε έντονη αδιαθεσία και θέλησε να αποχωρήσει.

Δεν πρόλαβε όμως να φτάσει μέχρι το Νοσοκομείο, όπου και θα εξεταζόταν από γιατρό και «έσβησε» μέσα στο αυτοκίνητο του, με γείτονα να τον εντοπίζει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 26/8 νεκρό μέσα στο όχημα του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να διαπιστωθούν κατά την νενομισμένη νεκροψία που θα ακολουθήσει.

Από την Αστυνομία ο θάνατος του κρίνεται ως αιφνίδιος ως εκ τούτου έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE