ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε διαμέρισμα- Έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις- Το λάθος των ενοίκων

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε διαμέρισμα- Έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις- Το λάθος των ενοίκων

Yλικές ζημιές είναι ο απολογισμός φωτιάς που ξέσπασε τοβράδυ του Σαββάτου 25/8 σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο από ανεπιτήρητο ξεχασμένο σκεύος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 21:00 σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο.

Στην σκηνή έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς και την αποτροπή επέκτασης της σε γειτονικά διαμερίσματα, ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η πυροσβεστική διαφάνηκε πως η φωτιά προκλήθηκε από ανεπιτήρητο μαγειρικό σκεύος σε ηλεκτρική κουζίνα στην κουζίνα του διαμερίσματος που είχε αφεθεί ξεχασμένο από τους ενοίκους. 

Η φωτιά κατασβέστηκε σε άμεσο χρονικό διάστημα και απ’ αυτήν προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν οι ένοικοι του διαμερίσματος που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν εκτός αυτού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE