Θα πάθετε πλάκα! Δεν έχετε ξαναδεί τον Bo τόσο fit- Φωτογραφία από την παραλία

Θα πάθετε πλάκα! Δεν έχετε ξαναδεί τον Bo τόσο fit- Φωτογραφία από την παραλία

Τις καλοκαιρινές του υποχρεώσεις μαζί με τις διακοπές του, προσπάθησε να συνδυάσει ο Βο. Ο γνωστός ράπερ, τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση, και η αλλαγή στο σώμα του είναι ολοφάνερη.

Ο ίδιος αρχικά έχασε 30 ολόκληρα κιλά, αφού με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, κατάφερε να σταθεροποιήσει το βάρος του, κάνοντας εντατική γυμναστική.

Ο Bo εξάλλου γυμνάζεται εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι το οποίο έχει χαρίσει ευελιξία και δύναμη στο κορμί του.

Πρόσφατα, ο Bo συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τη σύντροφό του, Έλενα Κώνστα και τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ πόζαρε από την παραλία με το μαγιό του.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτά και θα λέγαμε ότι ο γνωστός ράπερ είναι αγνώριστος σε σύγκριση πριν απο 1,5 χρόνο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE