Άντζελα Δημητρίου: «Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά οι άντρες. Κουράστηκα»

Άντζελα Δημητρίου: «Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά οι άντρες. Κουράστηκα»

Η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι» ότι δεν θέλει κάποιον σύντροφο στη ζωή της καθώς την απογοήτευσαν και την πλήγωσαν. 

 

«Είμαι μόνη μου πάρα πολύ καιρό. Δεν θέλω σύντροφο. Έχω πάθει ανοσία. Στη σημερινή εποχή που ζούμε είναι οι περισσότεροι ψεύτες και υποκριτές. Το πρωί σου λένε «σ’ αγαπάω» και το μεσημέρι μπορεί να σου πουν «μαγείρεψε» και το βράδυ «δεν σε ξέρω». Δεν θέλω καμία επαφή.

Κουράστηκα. Με κούρασαν. Τους έδωσα πάρα πολλά. Δεν έχω άλλα. Με εκμεταλλεύτηκαν άντρες οικονομικά. Κι αν είναι άντρες ας βγουν να το διαψεύσουν. Εν γνώση μου γιατί είμαι το καλό παιδί, δεν είμαι πονηρή, είμαι αφελής», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE