Τραγωδία: Κυνηγός σκότωσε τον 38χρονο γαμπρό του σε κυνήγι στην Ελλάδα

Τραγωδία: Κυνηγός σκότωσε τον 38χρονο γαμπρό του σε κυνήγι στην  Ελλάδα

Μια οικογενειακή τραγωδία, με θύμα έναν 38χρονο, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 26/8 σε κυνήγι στα βουνά της Πελασγίας στην Ελλάδα.

Ο 38χρονος είχε πάει για κυνήγι από τα ξημερώματα, παρέα με τον 51χρονο γαμπρό του. Οι δυο τους στάθηκαν σε διαφορετικά σημεία για καρτέρι όπως γράφει το Reader.gr. 

Ωστόσο, πριν χαράξει ακόμη, ο 51χρονος πυροβόλησε τον 38χρονο -προφανώς μέσα στο σκοτάδι- και τον σκότωσε. 

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους γνωστούς του μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που είχε συμβεί.

Μεταξύ των ανθρώπων που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και ο πατέρας του 38χρονου, ο οποίος δεν άντεξε και λιποθύμησε και μεταφέρθηκε μάλιστα στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το ΑΤ Στυλίδας που συνέλαβε τον 51χρονο, ενώ ανέλαβε την έρευνα για την εξακρίβωση των γεγονότων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.