Τραγωδία: Κυνηγός σκότωσε τον 38χρονο γαμπρό του σε κυνήγι στην Ελλάδα

Τραγωδία: Κυνηγός σκότωσε τον 38χρονο γαμπρό του σε κυνήγι στην  Ελλάδα

Μια οικογενειακή τραγωδία, με θύμα έναν 38χρονο, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 26/8 σε κυνήγι στα βουνά της Πελασγίας στην Ελλάδα.

Ο 38χρονος είχε πάει για κυνήγι από τα ξημερώματα, παρέα με τον 51χρονο γαμπρό του. Οι δυο τους στάθηκαν σε διαφορετικά σημεία για καρτέρι όπως γράφει το Reader.gr. 

Ωστόσο, πριν χαράξει ακόμη, ο 51χρονος πυροβόλησε τον 38χρονο -προφανώς μέσα στο σκοτάδι- και τον σκότωσε. 

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους γνωστούς του μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που είχε συμβεί.

Μεταξύ των ανθρώπων που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και ο πατέρας του 38χρονου, ο οποίος δεν άντεξε και λιποθύμησε και μεταφέρθηκε μάλιστα στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το ΑΤ Στυλίδας που συνέλαβε τον 51χρονο, ενώ ανέλαβε την έρευνα για την εξακρίβωση των γεγονότων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE