ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΛΑΣΣΑ: Σε χαράδρα και μακριά από σπίτια – 'Δύσβατη περιοχή και πολλοί άνεμοι'

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΛΑΣΣΑ: Σε χαράδρα και μακριά από σπίτια – 'Δύσβατη περιοχή και πολλοί άνεμοι'

Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τμήμα Δασών, Υπηρεσία Θήρας και Κοινοτικά συμβούλια συνεργάζονται για να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που μαίνεται βόρεια του χωριού Άλασσα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά, που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (26/8), καίει άγρια βλάστηση.

Όπως μας γνωστοποίησε η περιοχή της πυρκαγιάς είναι δύσβατη, ενώ πνέουν πολλοί άνεμοι πράγμα που δυσχεραίνει το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Προς το παρόν, επιχειρούν δέκα οχήματα της Πυροσβεστικής, του Τμήματος Δασών, της Υπηρεσίας Θήρας και του Κοινοτικού Συμβουλίου Άλασσας.

Εξάλλου, πέντε εναέρια μέσα βρίσκονται στη σκηνή και προσπαθούν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Οικίες δεν υπάρχουν στην περιοχή ως εκ τούτου δεν απειλούνται σπίτια ή ανθρώπινες ζωές.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE