Έτοιμος να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί ο Φελτχούιζεν

Έτοιμος να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί ο Φελτχούιζεν

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Πιτ Φελτχούιζεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλκμάαρ.

Μετά και τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής του Ολλανδικού πρωταθλήματος, τα ρεπορτάζ στη χώρα της «τουλίπας» κάνουν λόγο πως ο Φελτχούιζεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που έχει ενώπιον του από την Αλκμάαρ και είναι θέμα ημερών να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια συνεργασίας και να ανακοινωθεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE