ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΛΑΣΣΑ: Μάχη και με το σκοτάδι - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Ίκαρος»

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΛΑΣΣΑ: Μάχη και με το σκοτάδι - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Ίκαρος»

Μάχη για να προλάβουν και το σκοτάδι δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (26/8) βόρεια του χωριού Άλασσα στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενεργοποιήθηκε ήδη το σχέδιο Ίκαρος, ενώ οι εναέριες δυνάμεις ενισχύθηκαν και με ελικόπτερο των βρετανικών βάσεων.

Δέκα οχήματα και δεκάδες πυροσβέστες επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν πέσει το σκοτάδι, καθώς τότε θα αποχωρήσουν τα εναέρια μέσα.

Όπως δημοσίευσε ήδη το ThemaOnline, η πυρκαγιά μαίνεται σε δύσβατη περιοχή, σε χαράδρα όπως μας είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ενώ πολλοί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης.

Σπίτια δεν απειλούνται, καθώς η φωτιά ξέσπασε έξω από το χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE