ΑΡΚΕΤΑ τα λάθη, το ΨΑΧΝΟΥΝ οι Χατζηλούκας και Λέβι!

ΑΡΚΕΤΑ τα λάθη, το ΨΑΧΝΟΥΝ οι Χατζηλούκας και Λέβι!

Το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι Δόξα-Ανόρθωση τελείωσε και το σκορ είναι στο 0-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό της. Το πρώτο μέρος όμως είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά λάθη. Τόσο η Δόξα όσο και η Ανόρθωση δεν μπόρεσαν να επιτεθούν με σωστό τρόπο με την έννοια ότι υστερούσαν στην τελική πάσα και έκαναν αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει με μπαλιές από τον κεντρικό άξονα όμως πότε ο Δημητρίου πότε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Αμμοχωστιανής ομάδας ενεργούσαν θετικά.

Η Κυρία με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της τους Ράγιος και Σισέ προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει όμως ανεπιτυχώς.

Η Ανόρθωση όμως ήταν πιο δραστήρια και κρατούσε περισσότερο την μπάλα, κυνήγησε περισσότερο το τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε. Μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν καλύτερη από την Δόξα όμως. Είχε τρεις ευκαιρίες με Ράγιος, Ντούρις και Ιγιεμπόρ, όμως σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις η εστία του Γκρεμσλ δεν παραβιάστηκε.

Τα πρώτα 45′ βρήκαν τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0 και τους δύο προπονητές να ψάχνουν λύσεις για να αλλάξουν την εικόνα των ομάδων τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE