Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Τρία παιχνίδια για την πρεμιέρα του 80ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο.

Από χθες Σάββατο (25-08) με την Κάρτα Φιλάθλου στα γήπεδα μας, στα τρία παιχνίδια διατέθηκαν συνολικά (σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ και από τα τρία γήπεδα) 8336 εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ ήταν πως στην αναμέτρηση Ερμής – ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος” διατέθηκαν 395 εισιτήρια, στο ΓΣΠ για τον αγώνα Ομόνοια – Αλκή Ορόκλινη 6641, ενώ σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο για το παιχνίδι Δόξα – Ανόρθωση 1300 εισιτήρια.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE