Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Τρία παιχνίδια για την πρεμιέρα του 80ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο.

Από χθες Σάββατο (25-08) με την Κάρτα Φιλάθλου στα γήπεδα μας, στα τρία παιχνίδια διατέθηκαν συνολικά (σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ και από τα τρία γήπεδα) 8336 εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ ήταν πως στην αναμέτρηση Ερμής – ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος” διατέθηκαν 395 εισιτήρια, στο ΓΣΠ για τον αγώνα Ομόνοια – Αλκή Ορόκλινη 6641, ενώ σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο για το παιχνίδι Δόξα – Ανόρθωση 1300 εισιτήρια.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE