ΠΑΙΔΕΙΑ: Απαντούν για τις θέσεις τους οι εκπαιδευτικοί – Μπαίνει μπροστά ο Αναστασιάδης

ΠΑΙΔΕΙΑ: Απαντούν για τις θέσεις τους οι εκπαιδευτικοί – Μπαίνει μπροστά ο Αναστασιάδης

Μετρούν τις δυνάμεις τους την Τρίτη (28/8) οι εκπαιδευτικοί στη μεγάλη κινητοποίηση που ετοιμάζεται.

Λεωφορεία από όλες τις πόλεις θα καταλήξουν στο κτήριο της ΠΑΣΥΔΥ και από εκεί, χιλιάδες εκπαιδευτικοί θα πορευθούν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τη Δευτέρα (27/8) στις 10:00, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ θα εξηγήσουν σε δημοσιογραφική διάσκεψη γιατί απέρριψαν την πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Την Τετάρτη (29/8) οι συντεχνίες θα συναντηθούν εκ νέου για να μελετήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Στο μεταξύ, έχουν κοπεί οποιεσδήποτε πιθανότητες διαλόγου, ενώ και η κυβέρνηση τραβάει στα άκρα τη διαμάχη.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εξετάζει και αυτό τις κινήσεις του, ειδικά σε περίπτωση απεργιακών κινητοποιήσεων από τους εκπαιδευτικούς.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ετοιμάζεται να μπει μπροστά και μελετά το ενδεχόμενο διαγγέλματος προς τον λαό.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE