«Έφτιαξαν» τα ΝΟΥΜΕΡΑ οι Ομονοιάτες!

«Έφτιαξαν» τα ΝΟΥΜΕΡΑ οι Ομονοιάτες!

Κάτι παραπάνω από 8 χιλιάδες εισιτήρια, διατέθηκαν στα τρία παιχνίδια της κουτσερεμένης πρεμιέρας του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος (αναλυτικά τα νούμερα ΕΔΩ) πρώτης κατηγορίας. 

Πάλι καλά για τους υπεύθυνους, που η Ομόνοια έπαιζε εντός έδρας. Επειδή αν αγωνιζόταν μακριά από τη Λευκωσία, δεν θα πήγαιναν τόσοι πολλοί…Εννοείται, ότι αν δεν υποχρεούνταν να βγάλουν κάρτα, θα πήγαιναν διπλάσιοι οπαδοί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ για την προχθεσινή πρεμιέρα. 

Περίπου 30 χιλιάδες κάρτες έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ. Σίγουρα θα αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός προσεχώς, αλλά πάλι είναι μακριά από τους αρχικούς στόχους των υπευθύνων. 

Κατανοούμε τον Κλεάνθη Γεωργιάδη που το πήρε… προσωπικά να κερδίσει το στοίχημα της κάρτας, αλλά οφείλει (εκ της θέσεως του) να είναι λίγο πιο προσεκτικός στις δημόσιες παρεμβάσεις του. Το άλλο προχτές για τους… Τούρκους τι το ήθελε, θέλοντας να πείσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην έναρξη των έργων ανέγερσης του γηπέδου της Λεμεσού; 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE