ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ: Με φανέλες με σύνθημα ‘Όχι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου’ κατεβαίνουν στο Προεδρικό οι εκπαιδευτικοί

ΠΑΙΔΕΙΑ: Με φανέλες με σύνθημα ‘Όχι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου’ κατεβαίνουν στο Προεδρικό οι εκπαιδευτικοί

Ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν την Τρίτη 28/08 το απόγευμα οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, ενώ δηλώνουν ότι αφήνουν ανοικτό παράθυρο για διάλογο.

Την Τρίτη 28/08 θα διαμαρτυρηθούν για την καταστρατήγηση του θεσμικού διαλόγου, την ποιότητα στο δημόσιο σχολείο και για το σεβασμό, την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού, αναφέρθηκε σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσαν οι οργανώσεις, στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ.

Στις 6 το απόγευμα, τα μέλη των εκπαιδευτικών οργανώσεων θα συγκεντρωθούν μπροστά από το οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ και ακολούθως θα πορευτούν προς το Προεδρικό με το σύνθημα, το οποίο θα αναγράφεται και στις φανέλες τους, "Όχι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου".

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις κάλεσαν όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο, ολόκληρη την κοινωνία και τον καθένα χωριστά, να πορευτεί μαζί τους.

Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αναφέρθηκαν και στα όσα προέκυψαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην παιδεία και μετά την ομόφωνη απόρριψη της πρότασης της Κυβέρνησης προς τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως αναφέρθηκε από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, δεν συνδιαμόρφωσαν την πρόταση που τους δόθηκε στις 23 Αυγούστου, ενώ αφήνουν ακόμα ένα παράθυρο ανοικτό προς το διάλογο, όπως ελέχθη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν ο 68χρονος πατέρας του 42χρονου ισοβίτη και ο 42χρονος μετά από εύλογη υποψία που κατέχει η Αστυνομία, ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του αύριο Σάββατο για την κράτηση ή μη των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top