Παρουσιάστηκε στο «Αρένα» ο Λάτιν νεαρός μέσος – Όλα όσα δήλωσε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσιάστηκε στο «Αρένα» ο Λάτιν νεαρός μέσος – Όλα όσα δήλωσε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσιάστηκε τη Δευτέρα από την ΑΕΚ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Φακούντο Γκαρσία.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση με δανεισμό από τον Leganes του 18χρονου (16/12/1999) Aργεντινού μέσου Facundo Garcia για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο Facundo Garcia παρουσιάστηκε σήμερα (27/08) στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες του δηλώσεις:

«Θέλω ερχόμενος να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώνεται, μεγαλώνοντας και εγώ μέσα από την ομάδα και να την βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της. Νιώθω εξαιρετικά, είμαι χαρούμενος με το κλίμα που βρήκα στην ομάδα. Θα προσπαθησω να προσαρμοστω στο πρωταθλημα και στην Κυπρο. Θα δινω το 100% των δυνατοτητων μου, μεσα απο αυτα που εμαθα στην Αργεντινη και την Ισπανια. Θα δώσω ότι έχω για να κάνω περήφανο τον κόσμο της ομάδας, κάνοντας αρχή από τον παιχνίδι της Πέμπτης που θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Να κάνουμε χαρούμενος όλους στην ομάδα», δήλωσε ο Αργεντινός μέσος.

 
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE