Ακόμα ένα Smart… ανοίγει στη Λακατάμια!

Ακόμα ένα Smart… ανοίγει στη Λακατάμια!

Ο Όμιλος Smart ετοιμάζεται να ανοίξει ακόμα ένα κατάστημα, το 17ο Smart παγκύπρια. Συγκεκριμένα, στα μέσα Σεπτεμβρίου 2018 ανοίγει το νέο Smart, στη Λεωφόρο Μακαρίου 11, στη Λακατάμια. Η κύρια είσοδος και η έξοδος του καταστήματος βρίσκονται στην πίσω πλευρά προκειμένου να διευκολυνθούν οι πελάτες από τον άνετο χώρο στάθμευσης.

 


Το νέο Smart Λακατάμιας περιλαμβάνει 600τ.μ. ωφέλιμο χώρο για τους πελάτες, σύγχρονο εξοπλισμό, ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους και αρκετούς χώρους στάθμευσης. Γενικά, είναι λειτουργικό, άνετο και βολικό.
Στην επαρχία Λευκωσίας λειτουργούν ήδη πέντε καταστήματα Smart. Στην Κοκκινοτριμιθιά, στη Νήσου, στο Τσέρι, στον Άγιο Αντώνιο και στον Στρόβολο. Ο πρόεδρος του Ομίλου Smart, κ. Δημητράκης Χαϊλή, ερωτηθείς για το άνοιγμα του νέου καταστήματος ανέφερε ότι ο Δήμος Λακατάμιας αριθμεί περίπου 38 000 κατοίκους και αυτό ήταν που επηρέασε την απόφαση του ομίλου, όπως και η εξεύρεση του κατάλληλου καταστήματος.
Τα Smart είναι η εναλλακτική λύση για τους καταναλωτές που αναζητούν τα καλύτερα γνωστά και επώνυμα προϊόντα σε έξυπνες τιμές. Όλα τα καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε τρόφιμα, ποτά, είδη καθαρισμού, καλλυντικά, χαρτικά και πολλά άλλα. Στα Smart οι καταναλωτές αγοράζουν όσα θέλουν και ό,τι θέλουν χωρίς περιορισμούς.

Smart Λακατάμιας
Λεωφ. Μακαρίου 11,
Λακατάμια

Τηλέφωνο: 22 312797

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.