Παρόν στην διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών το Κίνημα ενάντια στις εκποιήσεις

Παρόν στην διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών το Κίνημα ενάντια στις εκποιήσεις

Στις 28 Αυγούστου, το απόγευμα, το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις θα είναι ενεργά παρόν στην εκδήλωση των εκπαιδευτικών, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος.

«Διεκδικούμε κι εμείς μαζί τους το δικαίωμα όλων στην δημόσια, κοσμική, δωρεάν και δημοκρατική παιδεία, ανεξάρτητα από καταγωγή, φύλο, πολιτιστική διαφορετικότητα ή θρήσκευμα» σημειώνεται.

«Καταδικάζουμε τις φιλελεύθερες πολιτικές της διεθνούς οικονομικής ελίτ που βρίσκουν την έκφραση τους στην τοπική νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE