Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος
Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 41χρονου κάτοικου Λεμεσού.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως έθεσε σε δημόσια διαβούλευση από τις 8 Αυγούστου, 2018 το νομοσχέδιο που έχει ετοιμάσει αναφορικά με την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση, να αποστείλει τις απόψεις / παρατηρήσεις ή τυχόν σχόλια επί του κειμένου του νομοσχεδίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή μέσω τηλεομοιοτυπικού μηνύματος στον αριθμό 22 518356.
Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.
Το εν λόγω νομοσχέδιο θα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για τις θέσεις/απόψεις του κοινού το αργότερο μέχρι τις 17/9/2018.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις