Στο φινάλε ίσως γίνει «DEAL» και με Αρτυματά

Στο φινάλε ίσως γίνει «DEAL» και με Αρτυματά

Όπως έλεγαν οι πληροφορίες και αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, Themasports.com, ο Ντούσαν Κέρκεζ, πέρα της περίπτωσης Ανδρέα Μακρή είχε στα υπόψιν του ακόμη έναν ποδοσφαιριστή.

Η στήλη μαθαίνει πως αυτός ο δεύτερος παίκτης που είναι στο μυαλό του Ντούσαν Κέρκεζ δεν είναι άλλος από τον Κωστάκη Αρτυματά.

Ο παίκτης δεν είναι στις επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ για αυτή την αγωνιστική περίοδο, και πέρα του Ανδρέα Μακρή, ερωτήθηκε η ΑΕΛ από τον ΑΠΟΕΛ εάν ενδιαφέρεται και για τον Κωστάκη Αρτυματά.

Πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν αποκλείεται να προκύψει δανεισμός σε άλλη ομάδα και του Αρτυματά, ίσως στην ΑΕΛ.

Ίδωμεν…

Διαβάστε:

Τα είπε με «Big Sofo» και ανακοινώθηκε ο Μακρής

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».