Εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού στην συνοικία Αναβαργού ανακοινώνει ο Δ. Πάφου

Εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού στην συνοικία Αναβαργού ανακοινώνει ο Δ. Πάφου

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας του για βελτίωση της εικόνας της πόλης με έμφαση στην καθαριότητα και την ευταξία, συνεργεία του θα προβούν  σε μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού της Συνοικίας Αναβαργού.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο  πλαίσιο της εκστρατείας που θα διεξαχθεί  από τις  10 Σεπτεμβρίου  θα απομακρυνθούν παντός είδους άχρηστα υλικά και αντικείμενα (περιλαμβανομένων εμπορευματοκιβωτίων και εγκαταλελειμμένων οχημάτων) που βρίσκονται διάσπαρτα σε οικόπεδα και άλλους ανοιχτούς χώρους, θα κατεδαφιστούν υποστατικά, παραπήγματα και άλλες κατασκευές από ευτελή υλικά που ανεγέρθηκαν αυθαίρετα σε οικόπεδα, άλλους ανοικτούς χώρους και δημόσιους χώρους πρασίνου.

Επίσης , θα μετακινηθούν κλουβιά σκύλων, οικόσιτων ζώων και πτηνών και θα γίνει καθαρισμός – ευπρεπισμός των δημοσίων χώρων πρασίνου. 

Ο Δήμος Πάφου καλεί όλους τους κατοίκους ή κατόχους / ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων στη Συνοικία Αναβαργού, όπως μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 απομακρύνουν όλα τα άχρηστα υλικά από τους χώρους που κατέχουν και κατεδαφίσουν όλες τις παράνομες κατασκευές που έγιναν σε οικόπεδα, ανοικτούς χώρους και δημόσιους χώρους πρασίνου. 

Τονίζεται με έμφαση ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση, ο Δήμος θα επέμβει για την άρση κάθε οχληρίας χωρίς να φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια υλικών που βρίσκονται στους εν λόγω χώρους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE